Ultimele subiecte
Game
Conectare
Ceao all,all:P
3 participanți
Illusion.twilight-mania :: / Discuti libere / Filmulete / Poze funny / Muzica Videoclipuri :: Discuti Libere !
Pagina 1 din 1
Ceao all,all:P
mah,nimeni nu imi spune si mie "La Multi Ani?"(...:P
si luxor,sti ce?..ai dreptate..ma luat valul,de cateva zile nush ce am,,imi pare rau pt toti adminii si tie radu,pt aia,nush ce draq ma apuca,si luxor..eu zic ca sunt bun admin,azi pt ca blue nu isi face treaba..si se mai da ca isi faceX(..lam invatat esentialul pe radu la adminat,lam invatat comenzi,cum sa le foloseasca etc..dar ce ma uimit era ca stia cateva comenzi bune mai importante,vad ca el chiar vrea sa fie ca admin si invata repede, GG radu:)
si luxor,sti ce?..ai dreptate..ma luat valul,de cateva zile nush ce am,,imi pare rau pt toti adminii si tie radu,pt aia,nush ce draq ma apuca,si luxor..eu zic ca sunt bun admin,azi pt ca blue nu isi face treaba..si se mai da ca isi faceX(..lam invatat esentialul pe radu la adminat,lam invatat comenzi,cum sa le foloseasca etc..dar ce ma uimit era ca stia cateva comenzi bune mai importante,vad ca el chiar vrea sa fie ca admin si invata repede, GG radu:)
~GanG$ter!~golanu- Mesaje : 17
Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 28
ceao
si start..acuma situ de unde stie atatea..bv mane..acuma admineaza PERFECT..unu vb urat io dat imd gag..o zis kanabys sa bage india.si spune in ult 5 minute ca asa a zis start...bv mane..am vazut ca iai dat ceva,cu hartile care sa le bage depinde cati oameni sunt:P..bv mane:)
~GanG$ter!~golanu- Mesaje : 17
Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 28
Re: Ceao all,all:P
LA multi anii GOLane ....sa cresti mare ..Bafta
**StArT**- -== Owner ==-
Data de inscriere : 27/04/2010
Subiecte similare
» O melodie facuta de varumiu:X..e nou in muzica..dar va ajunge mare zic eu
» Reclamatie .:R{@}du:.
» salutare:))
» Param Pam Pam
» Reclamatie .:R{@}du:.
» salutare:))
» Param Pam Pam
Illusion.twilight-mania :: / Discuti libere / Filmulete / Poze funny / Muzica Videoclipuri :: Discuti Libere !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Iun 03 2010, 18:27 Scris de Calinush
» Grind mode - Im so high
Vin Mai 28 2010, 19:17 Scris de Calinush
» Redirecte Luxorious
Joi Mai 27 2010, 20:51 Scris de .:LuXoRiOuS:.
» cerere admin Tinciu
Joi Mai 27 2010, 01:48 Scris de .:DeLiCiOuS:.
» [Slot]Calinush
Joi Mai 27 2010, 01:47 Scris de .:DeLiCiOuS:.
» Redirecte Bura-m/BlueScorpions
Joi Mai 27 2010, 00:42 Scris de Bura-M
» TTP-NesTea
Mier Mai 26 2010, 20:04 Scris de .:LuXoRiOuS:.
» Speak one-saxp club
Mar Mai 25 2010, 20:20 Scris de .:DeLiCiOuS:.
» salvE aLl!!
Mar Mai 25 2010, 20:18 Scris de .:DeLiCiOuS:.