Ultimele subiecte
Game
Conectare
Reclamatie .:R{@}du:.
5 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie .:R{@}du:.
1:Nu stie nici o comanda
2:nu cred ca stie nici pe forum sa se uite
3:Baga cand eram 4-4 baga de_nuke_iarna
Nu stie deloc ce e aia admin si cu ce se mananca.
PS: nu mi se pare corect sa ii dati admin numai pentru ca tine multe redirecte,murim de foame cu el,pleaca lumea de pe server,..distruge serverul!!!...
Sper sa Luati masuri: Luxor,Start;)
2:nu cred ca stie nici pe forum sa se uite
3:Baga cand eram 4-4 baga de_nuke_iarna
Nu stie deloc ce e aia admin si cu ce se mananca.
PS: nu mi se pare corect sa ii dati admin numai pentru ca tine multe redirecte,murim de foame cu el,pleaca lumea de pe server,..distruge serverul!!!...
Sper sa Luati masuri: Luxor,Start;)
~GanG$ter!~golanu- Mesaje : 17
Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 28
REclamatie radu
e incredibil radu astaX(..era unu Danila,avea speed,aim,wall si radu Sta spect..il strig..ii spun ca are..el raspunde..si nu zice nimikaX(...Deci...e infernal copilu asta:|
.:R{@}du:.
nu erati 4-4 si eu am dat la vot mai multe si cu danila eu nam grad de dat ban asa ca intelege
radu98m- Mesaje : 8
Data de inscriere : 12/05/2010
Re: Reclamatie .:R{@}du:.
nu are comanda de ban ! dar radu ai de kick,slay ! sau amx_voteban ! a doua oara sper sa nu mai fie reclamatie impotriva ta
ceao
iam spus!..amx_voteban
si statea aiurea specct..si nu facea nimika..si cu votu..cand sunt putini nu da mape mari..deci mane...esti..ca admin...oricum..si pe orange..unu o facut reclama..si dupa 10 minute dupa ce ii spun eu..imi spune..care e..si era in joc...juca..oricum mah..daca voi il tineti pentru redirecte..:-j...pacat de server:-j
si statea aiurea specct..si nu facea nimika..si cu votu..cand sunt putini nu da mape mari..deci mane...esti..ca admin...oricum..si pe orange..unu o facut reclama..si dupa 10 minute dupa ce ii spun eu..imi spune..care e..si era in joc...juca..oricum mah..daca voi il tineti pentru redirecte..:-j...pacat de server:-j
a gresit o data ! daca se mai intampla a doua oara ii scot adminul ! spersam sa nu se mai intample !
ceao
ce???>..o data?:-o...tu glumesti..ca toata ziua mo inervat..ca e praf la admin.....parca nu ar fi pe server..si eu am stat o ora spect..ca aveam treaba..si eram si atent la playeri..in legatura ce tu..si mah luxor..acuma serios..laso balta frate..cum poti sa spui ca o data?...ce am zis eu aicia..e ceva facut o singura data?...pff frate...o fost si foamea pe fata cu votul..aiurea....eu ti-am zis radu..nu am nimika cu tine..si blue..radu zice ca tu cick trebuia sa il inveti sa admineze cand primeste adminu,tu nu gandesti ca trebuia inainte sa primeasca adminu?..sa stie si copilu sa faca ceva bun??...off mama:)...astept raspuns luxor
Intai sa vb si noi cu el...sa vedem ce zice si el...trebuie iertat pt prima oara..nu stie sa admineze bine invata pe parcurs..
**StArT**- -== Owner ==-
Data de inscriere : 27/04/2010
ceao
start..imi place de tn pt ca ai rabdare cu oamenii..dar mane..eu zic parerea mea..sa fie adminu scos pana invata.si cand invata cat de cat,il luam usurel..si poate ajunge ceva de capu lui..si blue,daca nu esti in stare sa faci un lucru,nu mai spune ca faci!!
de acord cu start
.:DeLiCiOuS:.- -== Co-owner ==-
Data de inscriere : 27/04/2010
Varsta : 32
Localizare : bacau
bai golane u esti admin si nu stiu eu ????? ce tot comentezi aici ma??? esti cumva owner am inteles o data ti-ai spu parerea si ti-am zis ca la o singura greseala ramane fara admin! nu mai comenta aiurea si veziti de joc mai bine .nu inteleg ce tot dai u indicatii ..nici macar nu ai admin si te crezi mai ceva ca un admin..oare cum ar fi daca ai avea...dar asta e nu ai varsta degeaba ma contrazic eu cu tine !!! IN FINE ! RADU AM SA STAU CU OCHII PE TINE SA VAD CUM ADMINEZI !! TOPIC CLOSED !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Iun 03 2010, 18:27 Scris de Calinush
» Grind mode - Im so high
Vin Mai 28 2010, 19:17 Scris de Calinush
» Redirecte Luxorious
Joi Mai 27 2010, 20:51 Scris de .:LuXoRiOuS:.
» cerere admin Tinciu
Joi Mai 27 2010, 01:48 Scris de .:DeLiCiOuS:.
» [Slot]Calinush
Joi Mai 27 2010, 01:47 Scris de .:DeLiCiOuS:.
» Redirecte Bura-m/BlueScorpions
Joi Mai 27 2010, 00:42 Scris de Bura-M
» TTP-NesTea
Mier Mai 26 2010, 20:04 Scris de .:LuXoRiOuS:.
» Speak one-saxp club
Mar Mai 25 2010, 20:20 Scris de .:DeLiCiOuS:.
» salvE aLl!!
Mar Mai 25 2010, 20:18 Scris de .:DeLiCiOuS:.